لوله بازکن آشپزخانه+آموزش رایگان فوری لوله آچان
تلمبه دستی برای لوله بازکنی
رفع گرفتگی لوله با چاه بازکن دستی یا تلمبه پلاستیکی آسان ترین و قدیمی ترین روش می باشد که در منزل و بدون نیاز به سایر تجهیزات پیشرفته استفاده میشود. علیرغم آسان بودن استفاده از این چاه بازکن ها، لازم است چند نکته مهم را برای بهبود نتیجه در نظر بگیرید. علاوه براین، در برخی از مواقع استفاده از تلمبه های دستی نه تنها گرفتگی لوله های فاضلاب را رفع نمی کند، بلکه کار را سخت تر خواهد کرد. در ادامه با لوله بازکنی پردیس لوله آچان پردیس همراه شوید تا به شما آموزش دهیم چطور با چاه بازکن دستی گرفتگی لوله را رفع کنید.
یکی از قدیمیترین و رایجترین روشهای باز کردن لولههای فاضلاب که بیشترین کاربرد را برای سینک ظرفشویی دارد، استفاده از تلمبه دستی است. در این روش، درواقع به نوعی از واترجت استفاده میشود.
- تا آب بالا بیاید و چند سانتیمتر آب درون سینک جمع شود.
- تلمبه دستی را به نحوی روی لوله قرار دهید که امکان خروج آب از کنار آن وجود نداشته باشد.
- با فشار تلمیه، آبدرون محفظه تلمبه را با فشار به داخل لوله هدایت کنید.
- شما نوعی واتر جت ساختهایدکه موازد زائد درون لوله را با فشار به جلو هدایت میکند.
زمان برداشتن تلمبه، به طور خودکار کمی آر درون لوله را به عقب میکشید. بدین ترتیب، به جابجایی مواد درون لوله نیز کمک میکنید. با تکرار این عمل، در بسیاری موارد مسیر لوله باز میشود.
کاربرد این روش، بیشتر برای مواردی است که مو یا مواد زائد در بخشی از میسر ابتدایی فاضلاب ته نشین کرده و باعث گرفتگی سیستم فاضلاب شده است. در مواردی مانند وجود اشیائی مانند پارچه یا قطعات سفت مانند آجیل و … معمولاً جوابگو نیست.
روش های بازکردن لوله فاظلاب+رایگان +با آموزش پردیس
ساخت فنر دستی برای بازکردن لوله آشپزخانه
استفاده از فنر لوله بازکنی یکی از روشهای رایج و متداول لوله بازکنی است. برای باز کردن لوله روشهای زیادی وجود دارد، اما استفاده از فنر لوله بازکنی برای باز کردن لوله از جمله روشهایی است که در طی چندین سال گذشته بین عموم مردم مورد استفاده و استقبال قرار گرفته است.
در لوله بازکنی با فنر برای برطرف کردن مشکلات فاضلاب از فنرهایی مقاوم از جنس فولاد استفاده میشود. در قسمت اولیهی فنر لوله بازکن، پیچهای مخروطی شکلی وجود دارد که باعث حرکت دادن مواد اضافی میشود. اساس کار فنر لوله بازکنی حرکت دادن مواد اضافی به درون چاه توالت است.
ساخت فنر لولهبازکنی دستی
این روش برای برداشتن اشیائی که درون لولهها رفته و باعث گرفتگی لولهها شدهاند مناسب هستند. البته در مواردی که این روش کارساز نباشد، باید از متخصص کمک بگیرید که از فنر با گیرههای مخصوص استفاده میکنند.
- یک رختآویز سیمی بردارید و آن را باز کنید
- سر آن را با انبر خم کرده و یک قلاب بسازید که درون لوله برود
- با استفاده از آن به آرامی اشیای داخل لوله مانند مو و مواد زائد را خارج کنید
- پس از خارج کردن موارد زائد چندبار کتری آب جوش به یکباره درون لوله بریزید
دستگاهی است ایمن و ساده که به راحتی در ابزار فروشیهای محلی یافت میشود و کار با آن بسیار ساده است. کافی فنر را با کمک دست تا جای ممکن درون لوله فاضلاب فرو کنید، سپس با چرخاندن دسته آن، باعث چرخش فنر شده و گرفتگیهای جزئی لوله را باز کنید.
مزایای فنر دستی:
- سبک و ارزان است
- کاملاً بیخطر است.
- نیاز به مهارت خاصی ندارد.
معایب فنر دستی:
- هزینه بالای ساخت، فرآیند زمان بر پیچیده
- روش تعمیر پیچیده است
- خصوصیات مکانیکی غیر قابل پیش بینی
- ایزوتروپیک نیست، برای ارزیابی به پارامترهای بیشتری نیاز دارد.
- مقاومت فشاری قابل اعتماد نیست
- قدرت کم در برطرف گرفتن گرفتگیهای شدید
- خستگی ناشی از کار با آن.
- احتمال کثیف شدن دست و لباس و حتی محیط
تخلیه چاه لوله خرطمی روشویی
تخلیه چاه با روش خانگی پردیس
در مواردی که لوله فاضلاب توالت دچار گرفتگی شدهاست، معمولاً نیاز به تخلیه چاه است. در این مقاله به روش ساده تخلیه چاه اشاره میکنیم که البته در بسیاری از توالتها قابل اجراست.
فاضلاب دستشویی دارای یک لوله U شکل است که همیشه مقداری آب درون خود نگه میدارد تا مانع ورود بوی نامطبوع فاضلاب به محیط دستشویی شود.
این لوله U شکل، استعداد زیادی برای گرفتگی دارد. معمولاً فاضلاب و یا موارد زائد در آن گیر کرده و از آن عبور نمیکنند. همین امر باعث گرفتگی لوله فاضلاب میشود.
جهت رفع گرفتگی لوله باید این لوله را باز کرد، آن را تخلیه کرده و درون آن را تمیز کرد. در صورتی که علت گرفتگی سیستم فاضلاب، گرفتگی لوله U شکل باشد، با این روش مشکل برطرف خواهد شد.
- یک تشت یا سطل در زیر لوله U شکل قرار دهید تا پس از باز کردن، فاضلاب و مواد زائد درون آن ریخته و از کثیف شدن محیط جلوگیری شود.
- لوله با به آرامی و با دقت باز کنید. برای این کار به آچارهای مخصوص نیاز دارید.
- لوله را وارونه کرده، آن را تخلیه کنید.
- بهتر است با یک مسواک به درد نخور، آن را تمیز کنید و رسوبات آن را از بین ببرید.
- سپس با دقت آن را ببندید و از درست بودن اتصالات مطمئن شوید؛ تا با نشت و چکه کردن فاضلاب با مشکل دیگری مواجه نشوید.
لوله بازکنی باآب جوش
سادهترین و راحتترین روش لولهبازکنی که در بسیاری از موارد میتواند جوابگو باشد، استفاده از آب جوش است.
- یک کتری پر از آب کنید و بجوشانید
- تمامی آب را به یکباره درون لوله بریزید
- این کار را چندین بار تکرار کنید
این روش برای رفع گرفتگیهای جزئی مناسب است و مانع گرفتگیهای شدید میشود
بهتر است در اولین نشانههای گرفتگی لوله، که پیش از گرفتگی کامل خود را نشان میدهند، از این روش استفاده کنید. برای اطلاع از علایم پیش از گرفتگی لولهها، میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.
لوله بازکنی باشوینده و آب جوش
این روش برای رفع گرفتگیهای ناشی از چربیها مناسب است. در صورتی که باز کردن لولههای زیر سینک آشپزخانه و تمیز کردن آنها جواب نداد، میتوانید از این روش استفاده کنید. با این روش، گرفتگیهای جزئیِ ناشی از چربیهای موجود در لولههای آشپزخانه و فاضلاب برطرف میشوند.
لوله بازکنی خانگی پردیس
- یک کتری پر از آب کنید و بجوشانید
- مقداری مایع ظرفشویی یا پودر رختشویی درون آن بریزید
- با یک قاشق بزرگ هم بزنید تا حداقل کم کف کند
- تمامی آب را به یکباره درون لوله بریزید
- این کار را چندبار تکرار کنید.
نوشابه مشکی برای بازکردن فاظلاب
بازکردن لوله فاظلاب با نوشابه مشکی09195606258شرکت لوله آچان پردیس
در بسیاری از گرفتگیهای جزئی استفاده از نوشابه مشکی میتواند به باز کردن لولههای فاضلاب کمک کند.
- یک نوشابه مشکی خانواده درون لوله فاضلاب بریزید.
- کمی صبر کنید تا نوشابه چربیها و برخی مواد زائد را در خود حل کند.
- در این مدت یک کتری آب روی گاز بگذارید تا جوش بیاید.
- سپس کتری آب جوش را به یکباره درون لوله بریزید تا نوشابه و مواد زائد را بشوید.
نمک و سرکه لوله بازکنی
این روش برای گرفتگیهای لولههای حمام و ناشی از موهای زائد، مناسب هستند. بهترین موقع برای استفاده از این روش، شب و قبل از خواب است.
- یک سوم فنجان نمک و سرکه را به خوبی مخلوط کنید.
- نمک و سرکه به شدت واکنش داده، ظاهری شبیه به جوشیدن پیدا میکند.
- سریعاً و بدون مکث محلول سرکه و نمک را به یکباره درون لوله بریزید.
- محلول سرکه و نمک سریعاً با موارد زائد درون لوله واکنش میدهد و باعث ایجاد گاز میشود.
- تا صبح درون لوله آب نریزید و بگذارید محلول سرکه و نمک به کار حل کردن موارد زائد ادامه دهد.
بهتر است صبح، قبل از هر کاری، یک کتری آب جوش درون لولهها بریزید. بدین ترتیب، گرفتگی لولهها در بسیاری از موارد به طور کامل از بین میروند.
جوهر نمک لوله بازکنی
لوله بازکنی با جوهر نمک
یک روش سنتی برای رفع گرفتگی لولهها، استفاده از جوهرنمک است که اسیدی بسیار قوی است. هرچند استفاده از این روش در رفع گرفتگی لولههای فاضلاب بسیار مؤثر است، اما به هیچ وجه آن را توصیه نمیکنیم. زیرا در صورتی که در سیستم فاضلاب ساختمان از لولههای فلزی استفاده شده باشد، میتواند به آنها آسیب بزند.
علاوهبراین، استفاده از اسید بسیار خطرناک است. علاوهبر آسیبی که ممکن است به پوست بزند، تنفس در فضایی که از این اسید استفاده میشود، برای ریهها و چشم نیز بسیار خطرناک است. اسیدهای قوی نظیر جوهر نمک با لولههای آلومینیومی، آهنی، چدنی و پولیکا (بیشترین کاربرد را در سیستم فضلاب ایرانی دارد) واکنش داده، ضمن آسیب به سیستم فاضلاب، باعث تولید و انتشار گازهای سمی و ناسالم میشوند.
یکی دیگر از دلایلی که توصیه میکنیم از این روش استفاده نکنید، این است که در بسیاری از موارد، اسید (جوهر نمک) قادر به حل کردن چربیها نیست و حتی باعث استحکام بیشتر چربیها میشود. حتی در صورتی که پارچه درون لوله گیر کرده باشد، هرچند با انحلال پارچه به باز شدن لوله کمک میکند، اما رسوبات ناشی از این انحلال میتواند در همانجا یا بخش دیگری از مسیر فاضلاب (در عمق بیشتر که باز کردن آن دشوار تر و پر هزینهتر است) رسوب کرده و بسیار سفت شوند. در این صورت، باز کردن لوله حتی برای متخصصین لولهبازکنی نیز دشوار خواهدبود
نمک،جوش شیرین،آب جوش
در این روش یک اسید ضعیف و بیخطر خانگی درست میکنیم که میتواند با باز کردن لولههای فاضلاب و رفع گرفتگی آنها مفید باشد.
- یک کتری آب جوش آماده کرده دورن یک سطل بریزید.
- یک فنجان نمک به آن اضافه کنید.
- یک فنجان جوش شیرین به آن اضافه کنید.
- محلول را درون لوله فاضلاب بریزید.
- مدتی صبر کنید. به اندازه جوش آمدن یک کتری. در این مدت یک کتری آب روی گاز بگذارید تا جوش بیاید.
- کتری آب داغ را درون لوله بریزید تا محلول و مواد زائدی که محلول حل کرده را بشوید.
نمک + جوش شیرین + سرکه
در این روش یک اسید به نسبت قوی اما بیخطر درست میکنیم که آسیبی به شما نمیزند. بخصوص با روش استفادهای که در اینجا توضیح میدهیم.
- یک فنجان نمک آماده کنید.
- یک فنجان جوش شیرین آماده کنید.
- نمک و جوش شیرین را بهصورت خشک درون لوله فاضلاب بریزید.
- سپس دو فنجان سرکه روی آن بریزید. در اثر واکنش حاصل، محلول به شدت کف کرده و گاز تولید میکند. از تنفس این گاز خودداری کنید.
- اجازه دهید مدتی این محلول به کار خود در حل کردن مواد زائد ادامه دهد.
- با یک کتری آب جوش محلول و مواد زائدی که در خود حل کرده است را بشویید.
ودر آخر گرفتگی لوله حل نشد با لوله بازکنی پردیس تماس بگیرید
لایروبی چاه فاضلاب با جوش شیرین
چربی و مواد صابونی موجود در فاضلاب آشپزخانه، حمام، سرویس بهداشتی و… به جداره لوله های فاضلاب نفوذ می کنند و لایه های رسوب را تشکیل می دهند. این اتفاق باعث ایجاد بوی بد فاضلاب در محیط می شود و به مرور امکان گرفتگی لوله را ایجاد می کند. جوش شیرین یک روش آسان و ارزان برای جلوگیری ازایجاد این رسوب ها در لوله و چاه فاضلاب می باشد. به این صورت که در اثر واکنش جوش شیرین با آب و رطوبت گرمایی تولید می شود که باعث ذوب شدن چربی ها و لایه های رسوب می شود. بهتر است در روش لوله بازکنی با جوش شیرین، از سرکه نیز استفاده نمایید. سرکه یک ماده اسیدی رقیق است که ترکیب آن با جوش شیرین، واکنشی را ایجاد می کند که باعث می شود چربی ها را در خود حل کند.
روش لایروبی چاه فاضلاب با جوش شیرین چگونه است؟
برای لایروبی چاه با جوش شیرین باید مقدار 2 فنجان جوش شیرین را داخل چاه ریخته و بعد از گذشت یک ساعت چندین بار بصورت پر فشار آب گرم را وارد چاه کنید. استفاده تنها از جوش شیرین تاثیر زیادی در نابود کردن چربی های لوله فاضلاب ندارد و بهتر است با سرکه ترکیب شود.
رفع گرفتگی و باز كردن سينك ظرفشويي با جوش شیرین و سرکه
نحوه باز كردن لوله با جوش شیرین و سرکه به این صورت است که ابتدا یک فنجان از هر دو ماده را با هم ترکیب کرده، سپس آن ها را داخل لوله فاضلاب بریزید و مدتی صبر کنید تا این محلول کاملا در گرفتگی ها نفوذ کند (هر چقدر مدت زمان بیشتری صبر کنید، مثلا صبح تا شب، تاثیر شویندگی و نفوذ محلول بیشتر خواهد شد). بعد از اینکه محلول به خوبی در عمق گرفتگی ها نفوذ کرد، آب جوش را به آرامی داخل سینک و لوله ریخته تا گرفتگی ها کاملا از بین بروند. پیش از شروع کار دقت کنید که داخل لوله و سینک، خالی از آب باشد؛ در غیر این صورت عمل لوله بازکنی موفقیت آمیز پیش نخواهد رفت.
چگونگی لوله بازکنی با جوش شیرین و نمک
در صورتی که باز کردن لوله فاضلاب با جوش شیرین و سرکه اثر گذار نبود، می توانید از روش باز كردن لوله فاضلاب با جوش شيرين و نمک، که یکی دیگر از روش های پر کاربرد خانگی در باز کردن لوله است، استفاده کنید.
برای باز كردن لوله فاضلاب با جوش شيرين و نمک، ابتدا یک فنجان جوش شیرین را داخل لوله فاضلاب بریزید، سپس مقدار نصف فنجان نمک را به جوش شیرین اضافه کنید. در این روش مانند روش بازکردن لوله فاضلاب با جوش شیرین و سرکه ، بهتر است مدت زمان زیادی صبر کنید (شب تا صبح). پس از آن دو فنجان آب جوش را به آرامی اضافه کنید تا شویندگی انجام شود. بعد از برطرف شدن گرفتگی می توانید آب سرد را باز نمایید.
صفرتا 100بازکردن لوله فاظلاب با اسید(نحوه استفاده از اسیدلوله بازکنی)12مایع لوله بازکن قوی
باز کردن لوله فاضلاب با اسید سولفوریک
یکی از اسیدهای رایج برای باز کردن گرفتگی لوله های فاضلاب، اسید سولفوریک است. این اسید قدرت خورندگی بسیار بالایی دارد و به هیچ عنوان استفاده از آن را توصیه نمی کنیم. چون اسید سولفوریک بعد از تماس با آب گرمای زیادی تولید می کند و بخار تولید شده آن نیز باعث مسمومیت می شود. علاوه براین، ریختن حتی مقدار کم اسید سولفوریک روی پوست منجر به سوختگی شدید خواهد شد.
اگر سایر روش های رفع گرفتگی لوله فاضلاب موثر نبود و به محلول لوله بازکنی دسترسی نداشتید، با اسید سولفوریک می توانید لوله را باز کنید. روش باز کردن چاه فاضلاب با اسید سولفوریک به صورت زیر است:
- ابتدا درب و پنجره را باز و سیستم تهویه هوا را روشن کنید.
- در حالیکه دستکش و ماسک دارید، حدود 200 میلی لیتر اسید را داخل لوله بریزید. (بهتر است داخل لوله کمی آب داشته باشد تا واکنش سریع برقرار شود)
- حدود یک دقیقه صبر کنید تا در اثر واکنش اسید و آب گرفتگی های لوله باز شوند.
- به آرامی کمی آب داخل لوله بریزید و سپس بررسی کنید که آیا مسیر عبور فاضلاب باز است یا خیر؟
- در صورت باز نشدن لوله کمی بیشتر صبر کنید.
- در نهایت بعد از باز شدن لوله آب را با فشار زیاد وارد چاه کنید.
صفر تا 100 باز کردن لوله فاضلاب با اسید (نحوه استفاده از اسید لوله بازکنی)
باز کردن لوله فاضلاب با اسید یکی از روش های رایج است که عدم توجه به اصول ایمنی منجر به مسمومیت و سوختگی های شدید می شود. اسید لوله بازکنی موجود در بازار درصد پایین تری نسبت به اسید خالص دارند و به همین دلیل در شرایط اضطراری استفاده از آنها توصیه میشود. سایر اسیدها خورندگی بالایی داشته و نه تنها به لوله ها آسیب وارد می کنند، بلکه باعث آسیب به بدن نیز خواهند شد. شرکت لوله بازکنی پردیس در ادامه نحوه استفاده از محلول اسید لوله بازکن و نکات مهم برای باز کردن لوله با اسید را ارائه خواهد داد.
نکات مهم در باز کردن لوله با اسید سولفوریک
- اسید سولفوریک قدرت خورندگی بالایی دارد. به همین دلیل این محلول برای لوله های فولادی و گالوانیزه مناسب نیست.
- به هیچ عنوان اسید را با پوست دست تماس ندهید.
- حتما از باز بودن درب و پنجره و روشن بودن سیستم تهویه قبل از ریختن اسید در لوله فاضلاب مطمئن شوید.
- دقت داشته باشید که ترکیب 98 درصد اسید و 2 درصد آب برای واکنش مناسب است.
- به هیچ عنوان آب را داخل ظرف اسید وارد نکنید. بلکه باید اسید را داخل لوله حاوی آب بریزید.
- این روش برای باز کردن لوله فاضلاب با مصالح ساختمانی و سیمان مناسب نیست
باز کردن لوله فاضلاب با اسید هیدروکلریک (جوهر نمک)
یکی دیگر از اسیدها برای باز کردن لوله فاضلاب، اسید هیدروکلریک یا جوهر نمک است. جوهر نمک خورنده بسیار قوی است و در استفاده از آن باید دقت بالایی داشته باشید. نحوه استفاده از محلول لوله بازکنی اسیدی حاوی جوهر نمک به صورت زیر می توانید عمل کنید:
- ابتدا درب و پنجره ها را باز و تهویه را روشن کنید.
- حدود نیم لیتر جوره نمک را با احتیاط کامل داخل لوله بریزید.
- لایه های روغن و رسوب های ایجاد شده در جداره لوله و سایر گرفتگی ها در اثر واکنش اسید و آب باز می شوند.
- بعد از حدود یک ساعت آب را داخل لوله بریزید و بررسی کنید که آیا گرفتگی رفع شده است یا خیر؟
- اگر گرفتگی لوله رفع شده بود، مقدار زیاد آب را با فشار بالا وارد لوله کنید تا مسیر عبور فاضلاب را شستشو دهد
معرفی بهترین محلول لوله بازکن فاضلاب (ایرانی و خارجی)
محلول لوله بازکن فاضلاب یکی از بهترین راهکارها برای باز کردن بسیاری از گرفتگی ها در لوله های پلاستیکی و چدنی می باشد که البته معایبی را نیز به همره دارند.
این محلول ها دارای انواع مختلفی از نظر قدرت اسیدی و خورندگی بوده و برخی از آنها ر در منزل نیز می توان تهیه کرد. ویژگی مشترک در تمام محلول های لوله بازکن قوی و ضعیف، رعایت اصول ایمنی در حین استفاده و همچنین عدم زیاده روی در آنها می باشد چون به بدنه لوله ها آسیب وارد می کنند. قوی ترین و بهترین محلول چاه بازکن ایرانی و خارجی از قبیل تیرک، اکتیو، صاف، کوبایاشی و غیره را در ادامه معرفی و مزایا و معایب این محلول ها را در بخش از مطالب لوله بازکنی در پردیس شرکت لوله آچان بررسی خواهیم کرد.
این محول برای بازکردن توالت ایرانی عالی میباشد.
همین حالا جهت رفع گرفتگی لوله های فاضلاب خود با شرکت لوله آچان پردیس تماس بگیرید و از خدمات تضمینی و شبانه روزی ما بهره مند شوید
کاربرد محلول لوله بازکن فاضلاب
ورود مواد روغنی و تکه های باقی مانده مواد غذایی و همچنین شوینده های صابونی مختلف به مرور منجر به تشکیل لایه های رسوب و کثیفی بر جداره لوله های فاضلاب میشود.
لوله های قدیمی اغلب چدنی بوده و املاح موجود در آب و مواد شوینده و غیره رسوب زیادی را روی آنها تشکیل داده و باعث گرفتگی مسیر عبور پساب ها میشوند. محلول لوله بازکن که اغلب مواد اسیدی می باشند، پس از ورود به لوله ها و برقراری واکنش شیمیایی، پیوند میان لایه های رسوبی را از بین برده و آنها را تجزیه و از بین میبرند.
با توجه به قدرت اسیدی این محلول ها سرعت رسوب زدایی و پاکسازی آنها نیز افزایش پیدا می کند. البته لازم به ذکر است که محلول های چاه بازکن تنها رسوبات جزئی را از بین می برند. به همین دلیل برای باز کردن گرفتگی های بیشتر لوله ها تنها راه حل استفاده از خدمات لوله بازکنی با فنر برقی و موارد مشابه است.
قوی ترین محلول لوله بازکنی خانگی
در میان روش های رفع گرفتگی لوله فاضلاب در منزل، استفاده از برخی از محلول ها کاربرد زیادی دارد. به عنوان مثال ترکیبی از سرکه و جوش شیرین می تواند بسیاری از گرفتگی های لوله های آشپزخانه و حتی چاهک حمام را برطرف کند. با توجه به اینکه محلول های قوی می تواند به شدت بر سیستم تنفسی و سلامت پوست و چشم ها آسیب وارد کند، به همین دلیل توصیه میشود تا حد امکان از محلول های ضعیف و خانگی استفاده شود. از بهترین محلول های لوله بازکن قوی خانگی می توان به محلول سرکه و جوش شیرین اشاره کرد. کافیست مقدار کمی از این دو را در لوله های فاضلاب بریزید و بعد از گذشت نیم ساعت با مقدار زیاد آب مسیر لوله ها را شستشو دهید.
محلول لوله بازکن قوی ایرانی
بسیاری از گرفتگی های لوله های فاضلاب با محلول های خانگی قابل رفع نبوده و تنها راه حل استفاده از محلول های قوی می باشد. محلول های لوله بازکن قوی ایرانی توسط برندهای مختلفی تولید میشوند و از نظر کیفیت نیز همگی در سطح مطلوبی قرار دارند. از بهترین محلول های چاه بازکن ایرانی برای باز کردن لوله فاضلاب می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
محلول لوله بازکن اکتیو
از این محلول قوی می توانید برای باز کردن گرفتگی چاهک حمام، کفشور آشپزخانه و سینک ظرفشویی و روشویی و توالت استفاده کرد. نکته بسیار مهم اینکه، حتما در حین استفاده از این محلول درب و پنجره را باز بگذارید و تهویه را روشن کنید.
محلول چاه بازکن صاف
از دیگر محلول های لوله بازکن فاضلاب ایرانی می توان به صاف اشاره کرد. مواد اسیدی و شیمیایی موجود در این محلول قدرت بالایی در پاکسازی مسیر عبور فاضلاب در لوله های آشپزخانه و حمام و سرویس های بهداشتی دارند. وجود مواد اسیدی درون این محلول منجر به آسیب های جدی به پوست شده و سوختگی را به همراه دارد. علاوه بر این، استنشاق بوی این مواد منجر به مسمومیت و مشکلات تنفسی می گردد.
برای باز کردن گرفتگی های لوله ها با محلول لوله بازکن صاف کافیست مقدار کمی از آن را درون لوله بریزید و پس از 15 دقیقه مسیر لوله ها را با آب زیاد شستشو دهید.
محلول لوله بازکن تنطور
برای اینکه بتوانید لوله های فاضلاب را با سرعت زیاد باز کنید و بوی بد آنها نیز از بین برود، لوله بازکن تنطور یکی از بهترین گزینه ها به شمار می رود. این محلول که در ظرف های پلاستیکی 500 گرمی در بازار موجود می باشد، به دلیل خاصیت اسیدی قوی قادر است در زمان بسیار کوتاه لایه های رسوبی تشکیل شده در جداره لوله ها را از بین ببرد. علاوه براین، این محلول کمتر به بدنه لوله های پلاستیکی آسیب وارد نموده و به همین دلیل در زمان بسیار کوتاه به یکی از بهترین محلول های لوله بازکنی قوی ایرانی تبدیل شد.
محلول لوله بازکن اتک
بوی بسیار بد و زننده محلول های لوله بازکنی یکی از مشکلات اصلی آنها می باشد و خوشبختانه اتک این مشکل را رفع کرده است. این محلول قوی با قدرت بسیار بالا قادر به از بین بردن لایه های رسوبی و چربی در دیواره لوله سینک ظرفشویی، چاهک حمام و همچنین سرویس بهداشتی و توالت می باشد. اتک محلولی ایرانی می باشد که بدون رایحه بوده و مانند سایر محلول های اسیدی در فضای بسته و بدون تهویه نباید از آن استفاده کرد.
محلول لوله بازکن رافونه
رافونه یکی از بهترین و قوی ترین لوله بازکن های ایرانی می باشد که متعلق به شرکت زلال شیمی لیا بوده که فعالیت خود را از سال 1379 آغاز نموده است.
محلول لوله بازکن نانو
علاوه بر موارد فوق، محلول های زیر نیز همگی قدرت بالایی داشته و می توان برای باز کردن لوله های فاضلاب پلاستیکی و چدنی از آنها استفاده نمود:
- محلول لوله بازکن اتک راه گشا
- محلول لوله بازکن رخشا
- محلول لوله بازکن سانی استیک
بهترین محلول لوله بازکن فاضلاب خارجی
در انتخاب بهترین محلول چاه بازکن خارجی نیز باید به میزان آسیبی که به لوله ها وارد می کنند توجه داشته باشید. علاوه براین، این محلول ها باید تا حد امکان آسیب کمی به سلامتی دست و پوست و چشم ها وارد کنند. از جمله محلول لوله بازکن قوی خارجی می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
محلول لوله بازکن کوبایاشی
کوبایاشی یکی از قوی ترین محلول های لوله بازکنی می باشد که ساختار فومی دارد و تمیز کننده بسیار عالی برای لوله های آشپزخانه و سرویس بهداشتی و توالت و حمام محسوب میشود. این محلول متعلق به کشور ژاپن بوده و کاملا بدون رایحه است.
محلول لوله بازکن RORAX
از دیگر محلول های بسیار قوی خارجی برای باز کردن گرفتگی لوله های فاضلاب می توان به ROROX اشاره کرد. این محلول در کشور آلمان تولید شده و به دلیل عدم استفاده از کلر و مواد شیمیایی خطرناک، با سلامت محیط زیست کاملا سازگار است.
محلول لوله بازکن prox250-300
این محلول لوله بازکنی قوی به همان اندازه که می تواند گرفتگی ها را در زمان کوتاه رفع کند، به سلامت پوست و سیستم تنفسی نیز آسیب وارد خواهد کرد.
مزایا و معایب استفاده از محلول لوله بازکن
- عدم نیاز به تجهیزات پیشرفته برای استفاده از محلول لوله بازکن
- سرعت بالا در رفع گرفتگی های لوله های سینک آشپزخانه، چاهک حمام و کفشور و غیره
علیرغم مزایای متعددی که این محلول ها به همراه دارند، چند نقطه ضعف نیز در آنها مشاهده میشود که عبارتند از:
- استفاده زیاد از محلول های لوله بازکنی به دلیل وجود مواد اسیدی در آنها منجر به خوردگی و پوسیدگی لوله ها میشود
- تمام محلول های لوله بازکنی منجر به سوختگی پوست و مسمویت تنفسی میشوند و باید اصول ایمنی حتما در حین استفاده از آنها رعایت شود
- تمام گرفتگی های لوله ها با این محلول ها قابل رفع نمی باشد.